Predstavitev podjetja

Podjetje Lesnik d.o.o. deluje od leta 1993. Že od samega začetka se ukvarja s problemi vezanimi na polimerna gradiva in v tem okviru nudi tudi inženiring v okviru svetovanja, prodaje ter izvedbe pri prodaji strojne opreme za področje predelave polimerov, specializirano za injekcijsko stiskanje ali ekstrudiranje. Izkušnje, ki so pridobljene pri vsakodnevnem delu s številnimi kupci so podlaga za uspešno delovanje v prihodnje. Naš slogan delovanja je: Vrhunsko, iz ene roke in z zanesljivo tehnično podporo.  Rezultat so zadovoljne stranke, ki se vračajo.

V začetku leta 1995 je postala osrednja aktivnost podjetja Lesnik zastopanje nekaterih  tujih podjetij, ki so iskala svoje partnerje za obstoječe in nove domače kupce.  S časom smo naredili izbor ustreznih dobaviteljev in danes lahko v podjetju Lesnik dobite najboljšo opremo na trgu za predelavo polimerov.  V portfelju osnovnih dobaviteljev so podjetja Fanuc, Moretto, Tool-Temp, Volastic, MB Conveyors, Harting, Isocos in ostala manjša, ki z nami sodelujejo priložnostno, odvisno od same narave posla.

Za stranke in partnerje razvijamo inženirske rešitve po meri. S pomočjo dolgoletnih izkušenj na področju injekcijskega stiskanja s strankami rešujemo njihove probleme vezane na kvaliteto izdelkov in optimiramo strojni cikel. S programiranjem robotov znamo realizirati avtomatizacijo proizvodnje v območju  stroja za injekcijsko stiskanje. Vlaganje kosov v orodje, manipulacija s kosi, sestavljanje ter večnivojsko odlaganje v kartonaste škatle so izzivi za katere  imamo rešitve.

Stroje za injekcijsko stiskanje povezujemo z različnimi enotami npr. enote za štetje kosov in štetje izmetnih kosov, tehtnice, enote za dodajanje barvil, računalniki za nadzor na daljavo, zunanjimi perifernimi enotami, pozicionirnimi postajami, manipulacijskimi enotami…

Ekipa Lesnik

Ne potrebujete dolgih strateških poročil.

Potrebujete stroje, ki delujejo.

Potrebujete zanesljivost in ponovljivost.

Tu je Lesnik vaš najboljši partner

Vemo kako!